Un bărbat dispărut a fost găsit decedat într-o rigolă a autostrăzii A1

Un bărbat, care a fost dat dispărut, a fost găsit decedat, într-o rigolă a şoselei de coborâre dinspre autostrada A1, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Sibiu remis luni Agerpres.

RomaniaTV.net
09 mart. 2020, 13:31
Un bărbat dispărut a fost găsit decedat într-o rigolă a autostrăzii A1

„La data de 7 martie a.c., în jurul orei 18,30, prin apel 112, Dispeceratul I.P.J. Sibiu a fost sesizat în legătură cu faptul că, într-o rigolă a bretelei de coborâre dinspre A1 spre strada Henri Coandă din municipiul Sibiu, se află cadavrul unui bărbat. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, împreună cu un medic legist din cadrul S.M.L. Sibiu, au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Citeşte şi: Cadavru carbonizat, descoperit într-o maşină care a luat foc

Potrivit sursei citate, necropsia va stabili când şi cum a decedat acest bărbat.

„În fapt, s-a stabilit că persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 60 de ani, din municipiul Sibiu, Poşa Victor, a cărui dispariţie de la domiciliu a fost reclamată la data de 15 martie. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea datei, dar şi a circumstanţelor în care a survenit decesul persoanei în cauză”, spun cei de la IPJ Sibiu.