Un bărbat s-a înecat după ce a intrat în mare să salveze o femeie

O femeie a fost la un pas de înec, iar doi bărbaţi au intervenit pentru salvarea acesteia. Din păcate, unul dintre cei doi bărbaţi nu a mai ieşit la mal. Acesta a fost căutat minute în şir de echipatele ISU, însă din cauza valurilor foarte mari şi a curenţilor pompierii au oprit căutările, potrivit replicaonline.ro. Ulterior, cadavrul bărbatului a fost adus de valuri pe plaja din Mangalia.

RomaniaTV.net
17 aug. 2018, 07:25
Un bărbat s-a înecat după ce a intrat în mare să salveze o femeie

Tragedia s-a produs pe plaja Laguna din Mangalia. Potrivit ISU Dobrogea, o femeie era la un pas să se înece, fiind salvată de doi bărbaţi. Din păcate unul dintre ei nu a reuşit să mai iasă la mal.

Echipele ISU Dobrogea l-a căutat pe bărbat, dar din cauza valurilor mari şi a curenţilor puternici, operaţiunea a fost oprită. Ulterior, trupul bărbatului a fost adus la mal. În zadar au încercat să-l resusciteze turiștii aflați pe plajă, iar mai apoi ambulanțierii veniți de urgență. 

Tot la Mangalia, vineri dimineaţă, un bărbat şi două fetiţe au fost scoşi de salvamari din apă exact pe aceeaşi plajă. Potrivit informaţiilor medicilor SAJ, fetiţele sunt înafara oricărui pericol, însă bărbatul a fost transportat la spital în stare conştientă, acuzând simptome digestive.