Un bărbat, reţinut de poliţişti după ce a obligat mai multe minore să se prostitueze

Procurorii DIICOT au reţinut joi un bărbat de 24 de ani dintr-o comună din judeţul Dâmboviţa acuzat că a obligat prin violenţă patru tinere, dintre care trei minore, să se prostitueze în ţară şi străinătate. Din banii astfel obţinuţi acesta şi-a achiziţionat mai multe maşini de lux.

11 sept. 2014, 16:03
Un bărbat, reţinut de poliţişti după ce a obligat mai multe minore să se prostitueze

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Florin Nuţu, zis „Buze”, va fi dus vineri la Tribunalul Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.

Anchetatorii susţin că, începând cu anul 2012, Florin Nuţu a recrutat, prin înşelăciune, patru persoane de sex feminin, dintre care trei minore, pe care, prin ameninţări şi acte de violenţă, le-a obligat să se prostitueze în folosul lui, atât în România, cât şi pe teritoriul altor state (Cehia, Germania, Austria şi Spania). Una dintre victimele minore a fost exploatată şi după ce a împlinit 18 ani.

Conform probatoriului, din banii obţinuţi de pe urma exploatării celor patru tinere, Florin Nuţu şi-a achiziţionat mai multe autoturisme de lux şi a renovat imobilul în care locuieşte.

Citeşte şi PERCHEZIŢII la proxeneţii din Olt. Mai multe fete, SECHESTRATE şi obligate să se prostitueze