Un bărbat s-a certat cu nevasta şi, de nervi, a băut benzină ca apoi să îşi dea foc. Ce s-a întâmplat FOTO

Un bărbat în vârstã de 42 de ani din Stănileşti, Costel Chiritoiu, a recurs, sâmbătă dimineaţa, la un gest necugetat, după o ceartă în familie. Supărat, bărbatul a pus mâna pe un recipient cu benzină, a băut din el cât a putut, după care, restul, şi l-a aruncat pe haine şi şi-a dat foc.

RomaniaTV.net
24 aug. 2015, 17:54

„Noroc de faptul cã a tinut gura închisã, întrucât i-ar fi ars într-o clipã cãile respiratorii, ceea ce era fatal”, au spus ambulantierii, potrivit Vremea Nouă.

Citeşte şi Un bărbat a decedat după ce şi-a dat foc din dragoste

Bãrbatul si-a dat foc, spun apropiatii, dupã o ceartã în familie. Gestul a fost fãcut în dimineata zilei de sâmbãtã. Se pare cã gestul a fost fãcut pe fundul consumului de alcool. La fata locului s-au prezentat, în cel mai scurt timp de la solicitarea prin 112, ambulantierii huseni. Acestia au constant cã victima prezenta arsuri pe aproximativ 35% din suprafata corpului, iar la mijloc a fost vorba despre un act voluntar al bãrbatului.

A avut mare noroc de faptul cã atunci când si-a dat foc, a tinut gura închisã, întrucât si-a protejat în acest fel cãile respiratorii„, au spus reprezentanţii SJA Vaslui.

Citeşte şi Un bărbat a INCENDIAT CASA unei MIRESE din GELOZIE, în NOAPTEA NUNŢII VIDEO

Apropiatii lui Costel Chiritoiu au rãmas surprinsi de reactia acestuia, având în vedere, spun ei, cã nu ar avea probleme de naturã sã îl determine la vreun gest nechibzuit. „Are casã frumoasã, are un copil. Sotia lucreazã în strãinãtate, iar împreunã au fãcut o gospodãrie în toatã regula. Practic, nu ar avea de ce sã se supere asa, ca sã facã acest gest. Unii spun cã s-ar fi certat cu sotia în ziua aceea, dar pânã acum nu am auzit sã fi fost probleme între ei. O fi fost vreun pic bãut, iar, ca fiecare, la bãuturã, face prostii”, spun oamenii din Stãnilesti.