Un bărbat și-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan. Poliția a anunțat că este în stare critică

Un bărbat care şi-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan în care se desfăşura procesul penal al lui Donald Trump, este în stare critică, a anunţat poliţia, citată de CNN. Înainte de a-şi da foc, bărbatul a împrăştiat nilşte foi volante coinţinând teorii ale conspiraţiei.

20 apr. 2024, 08:20
Un bărbat și-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan. Poliția a anunțat că este în stare critică
Un bărbat și-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan

Un bărbat și-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan. Poliţia nu a stabilit dacă incidentul are legătură cu procesul lui Trump. El a spus că bărbatul a postat despre incident pe reţelele de socializare şi că prezenţa sa pe internet va face parte din ancheta în curs.

Citește și: VIDEO și GALERIE FOTO Donald Trump s-a predat la Tribunalul din Manhattan și a fost eliberat după o oră. Care sunt acuzaţiile oficiale

Un bărbat și-a dat foc în faţa tribunalului din Manhattan

Şeful Departamentului de Poliţie din New York, Jeffrey B. Maddrey, a precizat că bărbatul se află în Unitatea de Arşi Cornell.

Şeful detectivilor NYPD, Joseph Kenny, a declarat că poliţia nu a stabilit dacă incidentul are legătură cu procesul lui Trump. El a spus că bărbatul a postat despre incident pe reţelele sociale şi că prezenţa sa pe internet va face parte din ancheta în curs.

Maddrey a relatat că bărbatul a intrat într-un parc situat chiar vizavi de tribunalul unde Trump era judecat, şi-a deschis rucsacul şi a scos foile, pe care le-a împrăştiat în parc.

Şi apoi a scos o canistră şi a turnat pe el un fel de lichid – un lichid despre care credem că este un catali – şi şi-a dat foc”, a declarat Maddrey într-o conferinţă de presă. Oamenii şi poliîiştiii din zonă au încercat să stingă focul folosind hainele şi extinctoarele, a spus Maddrey.