Un bărbat şi-a dat foc în centrul Capitalei

Un incident şocant a avut loc în cursul zilei de joi în Capitală, în zona Piaţa Victoriei, după ce un bărbat şi-a dat foc pe stradă. Totul s-a întâmplat sub ochii mai multor persoane, care au anunţat de urgenţă autorităţile.

RomaniaTV.net
07 aug. 2014, 10:20
Un bărbat şi-a dat foc în centrul Capitalei

Bărbatul a stat mai mult timp cu o sticlă de combustibil în mână, ameninţând că îşi va da foc. Când toată lumea credea că totul este doar o cacialma, bărbatul şi-a turnat benzina pe el şi a aprins focul, potrivit România TV.

Citeşte şi Un bărbat şi-a dat foc pe stradă, în Deva

În urma mai multor apeluri de urgenţă la 112, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, jandarmerie şi ambulanţe.

În timp ce sinucigaşul a fost dus de urgenţă la spital, martorii oculari au oferit autorităţilor informaţii cu privire la acest incident. Cu toate acestea, se pare că bărbatul nu este în stare foarte gravă şi se află în afara oricărui pericol, primind în prezent îngrijiri medicale.

Bărbatul de 40 de ani a fost transportat la spitalul Floreasca, cu răni superficiale, ca apoi să fie adus în faţa poliţiştilor pentru a da o declaraţie.