Un bărbat şi-a „împrumutat” soţia cumnatului în schimbul plăţii taxelor şcolare ale copilului. Femeia a refuzat să mai revină la soţ

O situaţie mai puţin obişnuită a avut loc într-o familie din Zimbabwe. Un bărbat a decis să-şi "împrumute" soţia cumnatului său, urmând să primească la schimb mâncare, băutură şi bani pentru plata taxelor şcolare ale copilului, scrie dailystar.co.uk.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 15:28

Din cauza problemelor financiare, Anthony Kabanda a decis să-și trimită soția, Tafadzwa Matura, la cumnatul său, rămas singur după moartea nevestei. Soţia acestuia era sora Tafadzwei.

Cei doi bărbați au căzut de acord ca femeia să-i acorde cumnatului „confort fizic” în intervalul orar 22.00-04.00.

Citeşte şi FOTO O mireasă a fost decapitată de soţul ei, pentru că l-a părăsit la trei zile după nuntă

Surpriza a venit în momentul în care Tafadzwa a refuzat să se mai întoarcă în domiciliul conjugal, după ce a descoperit calităţile de amant excepţional ale cumnatului. Aşa încât femeia a decis să-şi părăsească soţul, „un bărbat de un minut” (one minute man – expresie care face referire la performanţele sexuale ale bărbatului) şi să-i rămână alături cumnatului pentru tot restul vieţii.

Kabanda neagă acum „proxenetizarea soției sale” și îl acuză pe cumnatul său că a folosit magia neagră pentru a o atrage.

Subiectul a fost pus în discuție în fața șefului satului din Zimunya, provincia din Zimbabwe în care s-a petrecut nefirescul „împrumut”, acesta urmând să ia o decizie în viitorul apropiat.