Un bărbat și-a înecat cei trei copii după ce soția îl anunțase că divorțează: ”Dacă eu nu pot să/i am, nici tu nu poți!”

Un bărbat de 36 de ani și-a înecat cei trei copii, pentru a se răzbuna pe soția sa, care îl anunțase că a decis să divorțeze. Micuții au fost găsiți chiar de femeie.

19 dec. 2023, 14:00
Un bărbat și-a înecat cei trei copii după ce soția îl anunțase că divorțează: ”Dacă eu nu pot să/i am, nici tu nu poți!”

Caz șocant în SUA, acolo unde un tată și-a omorât cei doi băieți și o fetiță, pentru a se răzbuna pe soția sa, care a hotărât să îl părăsească. Bărbatul și-a înecat cei trei copiii în cadă, un gest greu de justificat, pentru care criminalul va plăti.

Faptele cutremurătoare au avut loc pe 13 iunie 2022, iar acum Jason Karels, în vârstă de 36 de ani, din Round Lake Beach, va fi condamnat la închisoare pe viață. El și-a recunoscut vina, dar susține că are probleme psihice, potrivit New York Post.

Totul a avut loc după ce femeia cu care bărbatul avea trei copii a decis să îl părăsească. Cei doi se aflau în proces de divorț, însă mama micuților a vrut să existe o relație apropiată între copii și tatăl lor. Așa că aveau custodia comună.

Copiii rămâneau atât la mamă, cât și la tată. Însă, pe data de 13 iunie, Jason și-a înecat în cadă cei trei copii. Cel mai mic dintre aceștia avea doi ani, Gideon Karels. El a fost găsit alături de fratele, în vârstă de 5 ani, Bryant Karels, și surioara de 3 ani, Cassidy Karels.

Citește și: Șocant! A încercat să-și ucidă soția cu cancer pentru a-i curma suferința. „Totul a fost oprit de membrii familiei care au observat ce făcea și l-au luat de pe ea”

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de mama minorilor. Trupurile neînsuflețite au fost găsite în casa lui Jason. De asemenea, bărbatul a lăsat un bilet cu un mesaj tulburător adresat soției sale: „Dacă nu-i pot avea, nici tu nu poți”.

După ce și-a omorât copiii, Jason a încercat să se sinucidă, iar apoi a fugit de acasă. A fost găsit de oamenii legii, înainte să își ducă planul la final. Sentința în procesul bărbatului a fost pronunțată vineri, 15 decembrie 2023. Bărbatul va sta toată viața în spatele gratiilor, fără a avea posibilitatea să fie eliberat condiționat.

Citește și: Un celebru mogul de presă riscă puşcăria pe viaţă. Procesul a început, va fi cutremur pe piaţa media