Un bărbat și-a înscenat moartea ca să fie cu amanta. Cum a descoperit soția cruntul adevăr

Anessa Rossi și-a relatat drama trăită pe rețelele de socializare. Într-un filmuleț pe Tik-Tok, femeia le-a povestit urmăritorilor săi cum a ajuns în situația de a-și înmormânta iubitul, de a ține doliu după el, pentru ca apoi să afle că acesta nu era mort, ci fugise cu amanta în Mexic.

01 apr. 2023, 18:38
Un bărbat și-a înscenat moartea ca să fie cu amanta. Cum a descoperit soția cruntul adevăr

Drama Anessiei a strârnit un val de compasiune pe rețelele sociale după ce femeia a povestit o pățanie care a marcat-o pe viață. Iubitul ei, un bărbat din California, a pus la cale un plan diabolic pentru a scăpa de ea și pentru a putea trăi fericit alături de amanta lui.

După ce Anessa Rossi și Tim s-au despărțit, femeia a primit un telefon de la părinții lui. Aceștia o anunțat că bărbatul s-a sinucis, nemaisuportând să stea departe de ea. Anessa Rossii i-a crezut și chiar s-a ocupat de înmormântarea fostului soț. A ținut și doliu după el, simțindu-se vinovată de despărțire.

Citește și: De noaptea minții! A renunțat la amantă ca să se împace cu soția, dar s-a confruntat cu refuzul judecătorilor. Cum a fost posibil

Doar că într-o zi a primit un mesaj ciudat pe Tik Tok. Cineva o anunța că Tim trăiește. Și asta nu e tot. A aflat că bărbatul pe care îl credea mort se află în Mexic, unde trăiește alături de o altă femeie, cu care a avut o aventură timp de șase ani.

”Suntem în martie și, după ce ai petrecut luni întregi de doliu și chiar te-ai gândit cum să scapi de vinovăție, intri în direct pe TikTok și cineva îți spune să îți verifici DM-urile pentru că au informații referitoare la soțul tău.

Citește și: Vlăduţa Lupău aruncă bomba despre căsnicia sa. „Să ai un amant sau o amantă este foarte ușor”

Deschizi DM-ul doar pentru a afla că soțul tău nu numai că este în viață, dar trăiește în Mexic cu amanta lui, cu care are o aventură de șase ani”, spune Anessa Rossi, într-un filmuleț postat pe Tik Tok.

Tot pe Tik Tok, după relatarea femeii, a postat un video și ”decedatul”. Bărbatul neagă faptul că și-a înscenat moartea și că a înșelat-o pe fosta soție. Pentru dispariția sa, el dă vina pe starea lui psihică, deoarece ar suferi de tulburare bipolară, potrivit Fanatik.