Un bărbat şi fiica lui AU SCĂPAT CU VIAŢĂ după ce maşina lor a fost lovită de tren

Un bărbat şi fiica sa, de 13 ani, au scăpat, luni, cu răni uşoare după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren regio la o trecere de cale ferată din Deva. Cei doi au avut noroc pentru că garnitura formată dintr-o locomotivă şi două vagoane abia plecase din gară şi nu avea viteză.

RomaniaTV.net
10 iun. 2013, 14:24
Un bărbat şi fiica lui AU SCĂPAT CU VIAŢĂ după ce maşina lor a fost lovită de tren

„Şoferul, de 46 de ani, nu a respectat semnificaţia semnalizării luminoase şi acustice aflată în funcţiune la trecerea la nivel cu calea ferată, ce face legătura dintre Calea Zarandului şi strada Balata, din Deva. El a intrat în coliziune cu trenul regio care circula pe relaţia Simeria-Ilia. În urma evenimentului nu au rezultat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu.

Deoarece autoturismul în care se aflau bărbatul şi fiica sa a fost lovit de un tren care circula cu viteză redusă, aceştia nu au suferit traumatisme severe, în afara unor contuzii minore. Cei doi au putut să iasă din maşină fără să fie nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare.

„Conducătorul auto şi fiica acestuia au fost investigaţi din punctul de vedere al stării de sănătate de echipajul de prim ajutor SMURD şi medicii Serviciului de Ambulanţă Judeţean, care au constatat că cei doi sunt şocaţi în urma celor întâmplate, însă nu prezintă traumatisme. De altfel, bărbatul şi fiica sa au refuzat transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Deva”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, căpitan Anemona Doda.

Şoferul imprudent a fost sancţionat contravenţional de poliţişti, cu o amendă în valoare de 675 de lei.