Un bărbat supranumit „Killerul” a intrat într-o agenţie de pariuri din Chiajna şi a tras cinci focuri de armă

Un bărbat de 41 de ani este cercetat sub control judiciar de poliţiştii din Ilfov după ce a tras cu un pistol cu gaze într-o agenţie de pariuri din comuna Chiajna. El a fost găsit în urma unor percheziţii făcute la adresa unde se ascundea.

07 ian. 2023, 11:09
Un bărbat supranumit „Killerul” a intrat într-o agenţie de pariuri din Chiajna şi a tras cinci focuri de armă

În Chiajna, ca-n Vestul Sălbatic. Vineri, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut 2 percheziţii domiciliare, la 2 adrese, în cadrul unui dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Potrivit IPJ Ilfov, pe 3 ianuarie seara, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 că un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din comuna Chiajna şi a tras 5 focuri de armă.

Accident grav: polițiștii și-au făcut mașina de serviciu „conservă”, în încercarea de a prinde un hoț

Poliţiştii de la arme şi ai Poliţiei Oraşului Chitila au identificat suspectul, în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani, cvu antecedente penale, cunoscut sub porecla de „Killerul”.

„În timpul efectuării percheziţiilor, la una dintre cele 2 locaţii a fost depistat bărbatul respectiv, care se ascundea la acea adresă şi a fost găsită arma în cauză, aceasta fiind o armă neletală, cu gaze, supusă autorizării, precum şi 80 de cartuşe nepercutate, calibrul 9 mm. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar”, transmite sursa citată.

COD RUTIER 2023. Şoferii vitezomani pot rămâne fără maşină, schimbare radicală pentru radarele fixe şi mobile

Cercetările continuă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinerea fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar în cazul bărbatului, potrivit News.ro. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinerea fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi respectiv uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
Panică în județul Ilfov! O grenadă a fost legată de un gard, în satul Sinteşti