Un bătrân care lucra în supermarket la 82 de ani a putut să se pensioneze graţie gestului impresionant al unui client VIDEO

Warren Marion este unul dintre zecile de mii de americani care au fost nevoiți să lucreze până la o vârstă înaintată. La 82 de ani, bătrânul era casier la un supermarket, iar gestul unui client i-a schimbat viața.

16 ian. 2023, 11:41
Un bătrân care lucra în supermarket la 82 de ani a putut să se pensioneze graţie gestului impresionant al unui client VIDEO

În vârstă de 82 de ani, Warren Marion a reușit să „se pensioneze” datorită unei acțiuni colective de binefacere, relatează The Guardian. Veteran al marinei americane din Maryland, bătrânul a fost nevoit să lucreze într-un supermarket, în calitate de casier.

Roy McCarty, un client care l-a văzut pe bătrân la casă, a fost impresionat de povestea lui și a decis să-l ajute.

Astfel, Roy McCarty, proprietarul unei afaceri locale, a organizat o strângere de fonduri pe platforma TikTok, iar oamenii au donat în număr mare.

„Am fost uimit să-l văd pe acest om în vârstă încă chinuit. Lucra în ture de 8 până la 9 ore”, a scris McCarty.

Citeşte şi: O femeie de 62 de ani are cinci iubiți: „Sunt prieteni speciali. Nu se cunosc, dar știu despre asta”

După ce a reușit să strâgă suma de bani, care a fost mai mare decât aștepările pe care le-a avut, Roy McCarty i-a oferit bătrânului un cec cu peste 100 de mii de dolari.

Când a primit cecul, Warren Marion a fost copleșit de gest și a spus că va folosi banii pentru a-și plăti casa și pentru a se retrage de la supermarket.

„Tot ceea ce vă pot spune este că Bunul Dumnezeu m-a binecuvântat pentru ceea ce am făcut în tinerețe”, a declarat Warren Marion, pentru Cumberland Times-News, potrivit Adevarul.ro.

@bug_boys 82yr old Butch still putting in work. Has anybody seen the videos where a guy raised 180g’s to help an 82 yr old walmart employee retire. We ought to do that for Butch. Who would donate? #fyp #foryou #foryoupage #walmart #gofundme ♬ original sound – BugBoys

Citeşte şi: Război în Ucraina. Sirenele de război s-au auzit şi luni dimineaţă, Rusia a reluat bombardamentele