Un bătrân din Bacău s-a aruncat de la etajul patru al spitalului în care era internat

Un bărbat în vârstă de 74 de ani s-a aruncat miercuri după-amiză, de la etajul patru al spitalului în care era internat. Bătrânul fusese operat în urmă cu câteva zile, iar starea sa de sănătate părea să fie una bună. În urma căzăturii, bărbatul a suferit mai multe fracturi şi a fost operat de urgenţă.

03 aug. 2016, 15:31
Un bătrân din Bacău s-a aruncat de la etajul patru al spitalului în care era internat

Bărbatul era internat de câteva zile în Secţia de Chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Bacau. Acesta fusese operat de pancreatită acută, iar stare lui de sănătate părea să fie bună.

Miercuri dupa-amiaza, când o asistenta i-a administrat tratamentul, părea liniştit şi vorbea la telefon. La scurt timp, însă, acesta a ieşit din salon şi s-a aruncat de la etajul patru.  A cazut pe rampa pentru persoanele cu handicap, iar zgomotul puternic i-a speriat pe toti cei care erau in zona.

„Eu chiar intentionam sa ies pe usa si toata lumea s-a retras in interior si am auzit ca s-a aruncat un pacient. M-am uitat pe geam si l-am vazut cu fata in jos si era mult sânge.

In câteva secunde au aparut cadrele de la Urgente cu targa, un medic l-a consultat si a vazut ca respira, l-au pus pe targa si l-au luat”, spunea Maria Ion, pacienta a spitalului, potrivit desteptarea.ro. 

In urma cazaturii, omul s-a ales cu leziuni severe si a fost preluat de medici in stare grava.

Citeşte şi O fetiţă de 3 ani a scăpat ca prin minune după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc