Un bebeluș se zbate între viață și moarte după ce a primit un topor în cap

Caz șocant în Baia Mare unde un bebeluş de trei luni se zbate între viaţă şi moarte după ce unchiul său, bolnav psihic, l-a lovit cu un topor în cap.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 07:39
Un bebeluș se zbate între viață și moarte după ce a primit un topor în cap

Tragicul eveniment s-a produs într-un cartier sărăcăcios din Baia Mare. Ieri după-amiază, părinţii bebeluşului au plecat de acasă şi şi-au lăsat copilul într-o cameră, iar pe unchiul acestuia, în vârstă de 22 de ani, închis în altă cameră.

Scos din minţi de plânsul micuţului tânărul, bolnav psihic, a spart uşa şi l-a atacat cu securea. Nişte rude care locuiau în aceeaşi casă abia l-au scăpat pe bebeluş din mâinile agresorului

“Când l-am găsit a fost aici jos copilul si plapuma aruncata catre usa şi când am venit a fost cu securea în mână să deie cu tăişu pe el şi apoi când am strigat a lăsat securea jos si a fugit acolo în camera”, au declarat rudele victimei.

Tânărul a fost reţinuţi de poliţişti, iar părinţii sunt şi ei anchetaţi de Direcţia pentru Protecţia Copilului. Bebeluşul este în comă de gradul IV, iar medicii se luptă să îl ţină în viaţă.

“A fost lovit cu o secure la nivelul extremităţii cefalice, are un hematom în stare hematoasă gravă, pronosticul e greu să spunem de pe acum”, a declarat Radu Dragoș, director medical Spitalul Baia Mare.