Un bebeluş a fost găsit mort în toaleta unei benzinării din Bucureşti. Cine a făcut descoperirea macabră

Un bebeluş a fost găsit mort, vineri în toaleta unei benzinării din sectorul 2 al Capitalei. O angajată a benzinăriei a fost cea care a dat alerta, iar zona a fost împânzită rapid de poliţişti.

02 iul. 2021, 15:52
Un bebeluş a fost găsit mort în toaleta unei benzinării din Bucureşti. Cine a făcut descoperirea macabră

Un bebeluş a fost găsit mort în toaleta unei benzinării de pe şoseaua Colentina din sectorul 2 din Bucureşti. Trupul pruncului a fost descoperit de o angajată a benzinăriei. Deocamdată, nu este clar dacă bebeluşul a fost avortat.

Citeşte şi: Delia Matache, devastată! Mama sa are probleme mari de sănătate: „Nu există tratament!”

Anchetă a Poliţiei după ce un bebeluş a fost găsit mort în toaleta unei benzinării din Bucureşti

Poliţiştii au intervenit pentru a face cercetări în benzinăria unde a fost făcută descoperirea macabră. O anchetă este acum în desfăşurare.

„La data de 02 iulie a.c., în jurul orei 14:00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către o persoană, angajată la o benzinarie, cu privire la faptul că în baia punctului de lucru a descoperit un făt decedat.
Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.
Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsie”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Cine este românul care şi-a ucis iubita în Spania şi i-a împrăştiat cadavrul prin tot oraşul. A tranşat-o pe adolescenta de 17 ani, deşi aveau un bebeluş împreună