Un bebeluş de doar 24 de zile a fost vindecat de COVID

Un bebeluș de 24 de zile s-a vindecat de coronavirus, după 13 zile de la infectare. Acesta este cel mai tânar pacient cu coronavirus din Arad, fiind infectat în momentul în care avea doar nouă zile

RomaniaTV.net
10 oct. 2020, 04:40
Un bebeluş de doar 24 de zile a fost vindecat de COVID

Cel mic a fost internat în spital cu mama sa, aceasta fiind de asemenea poziitvă. După doar 13 zile, cei doi au reușit să plece acasă sănătoși.

Citește și:Un bebeluş de DOAR NOUĂ luni a fost internat la Terapie Intensivă

„Cel mai tânăr pacient din judeţul Arad – infectat cu virusul SARS CoV-2 – a fost externat în urmă cu câteva minute de pe Compartimentul de Boli Infecţioase Copii! Este vorba despre un băieţel de 24 de zile, care la internare avea doar nouă zile! Bebeluşul a fost internat cu mămica lui, şi ea pozitivă, iar astăzi pleacă sănătoşi acasă! Mulţumim doamnei doctor Dana Oprea, medic coordonator Compartiment Boli Infecţioase Copii precum şi întregii echipe medicale, iar pacienţilor le dorim multă sănătate!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean Arad.

De la începutul pandemiei de coronavirus, 3.091 de persoane au fost confirmate infectate cu SARS-CoV-2 în judeţul Arad, dintre care 51 în ultima zi, iar 173 de bolnavi au decedat.