Un bebeluş de doar trei săptămâni s-a vindecat de coronavirus: A fost o luptătoare

O fetiță de doar trei săptămâni a fost pusă la grea încercare, însă a reușit să treacă peste toate momentele dificile. Bebelușul s-a născut prematur, la șapte luni, după ce mama sa a fost diagnosticată cu preeclampsie.

RomaniaTV.net
22 apr. 2020, 08:05
Un bebeluş de doar trei săptămâni s-a vindecat de coronavirus: A fost o luptătoare

Peyton Maguire, o fetiță din Scoția, s-a născut prematur și a fost ținută în incubator. Micuța a fost testată pozitiv cu coronavirus, deși nu prezenta niciun simptom al virusului.

Citește și: Masacru neelucidat. Nouă persoane, între care şi doi copii, au fost ucise în apropiere de Beirut

Fetița a reușit să se vindece de COVID-19 și a fost lăsată să plece acasă cu părinții, luni, după ce două teste au ieșit negative.

„Atunci când am aflat că are coronavirus m-am temut pentru viața ei, mi-a fost teama că virusul îi va afecta sistemul respirator, plămânii”, a spus mama fetei.

Acum, fetița a fost dusă acasă, în Bellshill, North Lanarkshire, unde va sta în izolare două săptămâni, alături de mama ei, o studentă la Marketind în vârstă de 28 de ani și de tatăl ei, care lucrează ca antrenor personal.

Mama micuței a făcut un apel către oameni să nu se teamă să ceară ajutorul medicilor, deoarece personalul medical știe ce trebuie să facă pentru a proteja pacienții de virus.

„Mesajul meu către femeile care urmează să devină mame este să nu se îngrijoreze că urmează să meargă în spital. Personalul medical știe ce trebuie să facă pentru a vă proteja de virus. Iar dacă aveți simptome ale unei boli serioase, nu vă temeți să cereți ajutor. E spre binele vostru, pentru ca boala să nu se agraveze”, susține femeia.