Un bebeluş de patru luni, lovit cu o cărămidă în cap de un copil

Întâmplare şocantă într-o localitate din Satu Mare. Un bebeluş de patru luni a fost lovit cu o cărămidă în cap de un băieţel de patru ani, potrivit România TV. Părinţii fetiţei rănite, care a fost dusă cu o ambulanţă la spital, riscă acum dosar penal.

03 mart. 2014, 16:31
Un bebeluş de patru luni, lovit cu o cărămidă în cap de un copil

Copilul din vecini a intrat cu o cărămidă în mână în camera în care dormea fetiţa de patru luni. Fără ca nimeni să-l observe, acesta a lovit bebeluşul în zona capului. Nimeni nu îşi explică gestul şocant al băiatului.

Părinţii fetiţei erau în curte sş nu au auzit când în casă a intrat băieţelul din vecini, cu o cărămidă în mână. Părinţii au fost alertaţi abia atunci când bebeluşul a început să plângă. Speriaţi, părinţii au chemat imediat ambulanţa, iar medicii au transportat bebeluşul la spital.

Fetiţa se află internată pe secţia de chirurgie infantilă. A fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial. Avea vânătăi, echimoze, leziune la nivelul nasului„, a delarat Constantin Demian, medic la Spitalul Judeţean Satu Mare.

Cazul a intrat în atenţia asistenţilor sociali, dar şi a poliţiştilor. „Facem anchetă socială la domiciliul copilului cel mic şi vom lua legătura şi cu părinţii copilului cel mare„, a precizat Mihaela Bonea, Direcţia pentru Protecţia Copilului Satu Mare.

Anchetatorii vor stabili dacă părinţii bebeluşului pot fi cercetaţi pentru neglijenţă, caz în care ar putea fi decăzuţi din drepturi. Cei doi mai au împreună trei copii, niciunul dintre ei, mai mare de cinci ani.

CITEŞTE ŞI: O fetiţă a fost înfometată de părinţi. La 5 ani arată ca un bebeluş de 3 luni