Un binefăcător anonim ascunde bani prin oraş şi postează indicii pe Twitter VIDEO

Un binefăcător anonim ascunde bani în mai multe locuri din San Francisco şi îi îndeamnă pe cei care îi găsesc să-i doneze. Oamenii primesc indicii pe Twitter cu locurile în care au fost puse banconetele, iar până acum s-au găsit mulţi norocoşi.

28 mai 2014, 08:30
Un binefăcător anonim ascunde bani prin oraş şi postează indicii pe Twitter VIDEO

Banii nu cresc în copaci, însă oamenii din San Francisco îi pot găsi… pe străzi. Un binefăcător anonim ascunde bancnote prin oraş. Cei care îi găsesc sunt sfătuiţi însă să-i doneze nevoiașilor, potrivit Sky News.

Citeşte şi Surprinzător! De ce n-ar trebui să-ţi cauţi pe Google partenerul niciodată

Oamenii din San Francisco pot avea o supriză la fiecare pas și au toate șansele să găsească bani în mai multe locuri din oraş. Cineva a inventat un joc inedit, care se numeşte „Bani ascunşi”. Binefăcătorul postează mesaje pe Twitter şi spune în ce zonă au fost ascunse bancnotele. Cei care le găsesc sunt sfătuiţi să se fotografieze cu banii, dar să facă, la rândul lor, acte de caritate. Până acum au fost destul de mulţi norocoşi.

Au apărut zeci de fotografii cu oameni care au găsit până la 200 de dolari. Cei mai mulţi dintre ei au respectat îndemnul şi i-au donat organizaţiilor de caritate. Jocul a devenit destul de popular, iar zeci de mii de oameni urmăresc acum postările de pe Twitter.

Citeşte şi Nu-ţi mai place Facebook? 5 alte reţele de socializare pe care trebuie să le încerci

Binefăcătorul anonim speră ca jocul său să se răspândească în cât mai multe oraşe, pentru a-i face pe oameni să zâmbească. El a anunţat deja pe pagina de Twitter că în curând vor fi ascunşi bani şi prin Los Angeles.