Un bolnav de 71 de ani a ajuns în stradă, ignorat de primăria din Cluj-Napoca VIDEO

Ignorat de primăria lui Emil Boc, un bătrân bolnav de 71 de ani din Cluj a ajuns în stradă. După trei zile petrecute în spital sub tratament, omul n-a mai avut unde să se întoarcă, pentru că gazdele nu l-au mai primit unde locuia, informează România TV.

RomaniaTV.net
29 mart. 2014, 12:05
Un bolnav de 71 de ani a ajuns în stradă, ignorat de primăria din Cluj-Napoca VIDEO

Doctorii au cerut ajutor primăriei, dar au primit un răspuns şocant: orele de program se terminaseră.

Bătrânul suferă de mai multe boli cronice şi a ajuns la spital cu dureri cumplite. După trei zile de tratament, medicii l-au externat şi l-au trimis acasă. Dar proprietarul barăcii în care locuia bărbatul a refuzat să îl mai primească. Aşa că doctorii au cerut ajutor la primărie.

„Mi-a răspuns aşa cam trufaş că nu e problema domniei sale, să mă adresez ba la poliţia municipiului, ba la serviciul de asistenţă socială şi atunci am solicitat o rezolvare mai rapidă cu domnul Boc. Mi s-a răspuns că e vineri şi că nu se poate vorbi oricând cu domnia sa”, a declarat pentru România TV şeful secţiei de Chirurgie Toracică din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Cluj, Dan Nicolau.

Şocant: Povestea BĂRBATULUI care aude oamenii vorbind, ÎNAINTE să realizeze mişcarea BUZELOR

Cum n-au vrut să-l lase pe bătrân pe drumuri, medicii au apelat la o cunoştinţă, care a reuşit să-l ducă pe om într-un azil.

„Am sunat la poliţie şi am avut norocul de o persoană amabilă, soţia celui de la capătul telefonului lucrează la noi şi a rezolvat problema”, a explicat medicul.

Bătrânul a părăsit însă azilul, pentru că nu a putut suporta condiţiile de acolo. El susţine că din pensia de 700 de lei îşi permite să stea cu chirie undeva, dar deocamdată nu are unde. Reprezentanţii primăriei din Cluj-Napoca nu au putut fi contactaţi până la această oră.