Un botoşănean a murit într-un cumplit accident de circulaţie în Germania. Urma să facă nuntă

Un tânăr de 24 de ani, din Botoşani, a murit luni într-un cumplit accident de circulaţie produs în Germania.

19 aug. 2016, 12:06
Un botoşănean a murit într-un cumplit accident de circulaţie în Germania. Urma să facă nuntă

Raul Troeschi era stabilit în judeţul Arad împreună cu iubita sa, tot botoşăneancă, scrie monitorulbt.ro. Munceau amândoi pentru a strânge bani de nuntă.

El lucra de ceva timp pe o autoutilitară cu care făcea curse în Germania. Cea de la începutul acestei săptămâni i-a fost, însă, fatală.

Citeşte şi Accident lângă Palatul Cotroceni din Capitală, după ce un şofer a pierdut controlul volanului

Pe fondul oboselii, Raul a adormit la volan, în timp ce era în Hanovra. Scăpată de sub control, maşina lui a intrat în viteză într-un camion polonez. În urma impactului deosebit de violent, botoşăneanul a suferit răni grave, murind în ambulanţa în care-l transporta la spital.

Vestea a căzut ca un şoc asupra familiei şi prietenilor, aceştia spunând că vor strânge banii puşi deoparte pentru nuntă pentru a acoperi cheltuielile de repatriere.

Cazul vine la doar câteva săptămâni după ce un alt botoşănean a murit în Italia. La sfârşitul lunii iulie, un tânăr de 25 de ani, din Todireni, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier produs pe drumul provincial 75 care leagă Crispino de Montemesola.

Victor Apostolescu se afla împreună cu sora lui şi alte două persoane într-un Alfa Romeo, care a fost scăpat de sub control de şofer. Maşina a ieşit de pe şosea, s-a izbit de un zid, după care s-a răsturnat. Aruncat din autoturism, tânărul din Todireni a fost strivit sub greutatea maşinii, neavând şanse de supravieţuire. Sora acestuia a suferit răni grave, fiind dusă în comă la spital.