Un britanic a prins unul dintre cei mai mari peştişori de aur din lume. Captura cântăreşte 30 de kilograme VIDEO

Andy Hackett, un pescar din Anglia, a devenit celebru după ce a prins un exemplar imens de Goldfish, supranumit "Morcovul", care cîntăreşte 30 de kilograme, la Bluewater Lakes, din Champagne, Franța.

21 nov. 2022, 17:48
Un britanic a prins unul dintre cei mai mari peştişori de aur din lume. Captura cântăreşte 30 de kilograme VIDEO
Un britanic a prins unul dintre cei mai mari peştişori de aur din lume. Captura cântăreşte 30 de kilograme!

Un britanic a prins unul dintre cei mai mari peştişori aurii din lume. Este vorba despre o specie hibridă de crap golaş și crap koi, acesta din urmă fiind de obieci portocaliu. Andy Hackett a avut nevoie de aproape o jumătate de oră pentru a scoate peştele din apă, scrie Daily Mail. Se presupune că „Morcovul” are peste 20 de ani și a crescut într-un lac din Franţa. Specialiştii spun că este un pesşte greu de prins, fiind rar văzut la suprafaţa apei.

Citeşte şi: Pisică de mare sau monstru marin? Pescarii au capturat un peşte de apă dulce de 180 kg VIDEO

Andy Hackett, în vârstă de 42 de ani, a cântărit captura, rezultatul fiind 30 de kilograme, dublul faţă de ceea era considerat a fi cel mai mare peştişor auriu din lume, prins de Jason Fugate în Minnesota, SUA, în 2019, şi aproape triplu față de un crap koi portocaliu strălucitor prins de italianul Raphael Biagini, în sudul Franței, în 2010.

Citeşte şi: Monstrul din Lacul Horgeşti a fost prins! Crapul de 30 de kilograme a fost vânat ani de zile de pescari

„Întotdeauna am știut că „Morcovul” este acolo, dar nu m-am gândit niciodată că îl voi prinde. Știam că este un pește mare când mi-a luat momeala și a mers dintr-o parte în alta și în sus și în jos cu ea. Apoi a ieșit la suprafață la 30 sau 40 de metri și am văzut că era portocaliu. A fost minunat să-l prind, dar a fost și noroc”, a declarat Andy Hackett, directorul unei companii.