Un călător s-a aruncat în fața metroului în stația Aviatorilor. UPDATE: Bărbatul a murit

Un bărbat de 44 de ani a murit, vineri, după ce s-a aruncat în fața metroului în stația Aviatorilor. Circulația a fost dată peste cap pe Magistrala M2. Metrorex a anunțat reorganizarea circulației pe un singur fir.

05 mai 2023, 11:02
Un călător s-a aruncat în fața metroului în stația Aviatorilor. UPDATE: Bărbatul a murit

Un călător s-a aruncat în fața metroului în stația Aviatorilor. Echipe ale SMURD au intervenit pentru a acorda primul ajutor. După minute bune, bărbatul de 44 de ani a fost scos mort de sub roți.

”Intervenim pentru extragerea unei persoane aflate sub o garnitura de metrou la statia Aviatorilor. A fost oprita alimentarea cu energie electrica pentru accesul salvatorilor. Actioneaza 1 autospeciala de stingere, 1 descarcerare, 2 SMURD, Detasamentul Special de Salvatori”, a transmis ISU București.

Ulterior, tot ISU a anunțat decesul călătorului, un bărbat de 44 de ani.

”Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la stația de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcția Berceni), posibilă tentativă de suicid. Echipele SMURD interveni pentru a acorda primul ajutor.

Citește și: Alertă în Chiajna. Un bărbat își ține fetița sechestrată de mai bine de 20 de ore și amenință că aruncă în aer casa

Personalul Metrorex reorganizează circulația pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcții.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis Metrorex.

Citește și: Caz șocant în Capitală. Doi indivizi au urmărit un bărbat până în lift și i-au furat din borsetă 8.000 de lei