Un camion condus de un român a strivit o ambulanță. Pacientul și șoferul salvării au murit

O nouă tragedie în care a fost implict şi un român s-a produs luni pe o autostradă din Italia. O ambulanță a Crucii Roșii Italiene a fost strivită de un camion care s-a răsturnat la intrare pe autostrada A14, în provincia Ancona. În urma accidentului, două persoane, pacientul și șoferul ambulanței, au decedat.

29 nov. 2022, 08:38

Accident grav provocat de un şofer de TIR din România în Italia. Camionul condus de un român în vârstă de 29 de ani s-a răsturnat într-o curbă de pe rampa care duce pe autostrada A14, în dreptul localității Falconara Marittima. Camionul s-a răsturnat, strivind o ambulanță care circula pe contrasens.

Salvatorii ar rămas şocaţi de ceea ce au găsit la locul accidentului. Toţi cei din ambulanţă erau încarceraţi. Doi dintre ei au murit. Este vorba despre pacient, un pensionar în vârstă de 81 de ani și șoferul ambulanței, un tânăr de 27 de ani.

Citeşte şi: Familie de români distrusă într-un accident în Italia. Mama și fiica au murit, tatăl și fiul sunt grav răniți

Un alt bărbat, asistent pe salvare, grav rănit, a fost transferat de urgență la spitalul regional Torrette din Ancona. Șoferul român nu este rănit, dar e în stare de șoc, potrivit rotalianul.ro.

Citeşte şi: Tânără româncă, moartă după un accident dramatic în Italia. Trei copii au rămas orfani

„Exprim, în numele întregii Asociații, condoleanțe pentru pierderea tragică a șoferului nostru și a pacientului de la bord. Ne rugăm pentru viața celui de-al doilea asistent și îmbrățișăm durerea familiilor și a Crucii Roșii Italiene – filiala Senigallia”, a transmis președintele Crucii Roşii Italiene, Francesco Rocca.