Un camion cu butelii de oxigen s-a răsturnat în Râmnicu Vâlcea VIDEO

Un camion cu butelii de oxigen s-a răsturnat, luni dimineaţa, pe platforma Oltchim, din Râmnicu Vâlcea, informează România TV. Zona a fost izolată de angajaţii ISU.

RomaniaTV.net
03 sept. 2012, 05:33
Un camion cu butelii de oxigen s-a răsturnat în Râmnicu Vâlcea VIDEO

Un camion care se deplasa dinspre oraşul Râmnicu Vâlcea spre Drăgăşani a trebuit să trebuit să facă un tiraj pe platforma chimică a combinatului Oltchim din Râmnicu Vâlcea, însă nu se ştie din ce motiv şoferul a pierdut direcţia, a intrat pe sensul celălalt de mers şi s-a răsturnat.

În camion erau 21 de butelii cu oxigen care trebuiau să ajungă la CET Govora.

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii ISU cu o autospecială care au luat măsurile de securitate. Toate buteliile au fost ridicate din camionul răsturnat, puse în altul şi transportate la locul unde trebuiau să ajungă iniţial.

Traficul pe drumul naţional 64 Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani a fost oprit aproximativ o jumătate de oră.

Acţionăm după o procedură bine stabilită. S-a oprit circulaţia pe o rază de aproximativ 800 de metri, s-au luat măsuri pentru evacuarea populaţiei din zonă. Evenimentul nu a fost de o amploare deosebită. E vorba de un camion de reciclare a materialelor care transporta 21 de butelii de oxigen spre platforma chimică. La virajul de pe DJ 64 spre pasarela care duce spre platforma industrială Râmnicu Vâlcea Sud, la viraj s-a răsturnat pe stânga, iar buteliile au căzut din bena acestuia. Nu au fost probleme deosebite, nu au fost cazuri de explozie sau alte evenimente care să pună în pericol viaţa oamenilor sau alte situaţii de urgenţă asociate. Buteliile au fost ridicate, încărcate în alt vehicul şi şi-au continuat drumul„, a declarat la România TV Nicolae Cornea, ISU Vâlcea.