Un campion național la box se zbate între viață și moarte. Tânărul a fost bătut în scara blocului, după o ceartă cu soția: „S-au încăierat între ei”

Un fost campion național la box din Bistrița se zbate între viață și moarte, în urma unei altercații avute pe scara blocului.

22 oct. 2023, 23:29
Un campion național la box se zbate între viață și moarte. Tânărul a fost bătut în scara blocului, după o ceartă cu soția: „S-au încăierat între ei”
Daniel Borgovan, fost campion la box, se zbate între viață și moarte

Un fost camipon național la box se luptă să trăiască. Tânărul s-ar fi certat cu soția, care a cerut ajutorul unui prieten. Cei doi s-au bătut, iar la un moment dat a fost împins sau a căzut pe scări.

Daniel Borgovan s-ar fi certat, vineri seara, cu iubita cu care locuia într-un apartament din Bistrița. De frică, femeia în vârstă de 32 de ani ar fi chemat ajutoare. Unul sau mai mulți bărbați au venit la locuință, iar scandalul s-a mutat în casa scării. După mai multe lovituri și îmbrânceli, Daniel s-a rostogolit pe scări de la etajul patru până la etajul trei.

„A spus că a venit el în stare de ebrietate şi că a vrut să arunce copilul pe geam. Şi ea şi-a chemat ajutoare. S-au încăierat între ei. Există dovezi din cate ştiu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată”, a declarat mama campionului la box, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Soț și soție, morți în urma unui accident produs de un șofer beat și drogat. Tânărul a provocat un carnagiu pe șosea, imaginile sunt greu de privit

„Eu am fost acolo la 7 dimineaţă pentru că nu ştiam ce se întâmplă. Am văzut acolo sânge în toate direcţiile”, a spus un prieten de-ai lui Daniel.

Polițiștii susțin că în altercație au fost implicate doar două persoane.

„Din primele date, poliţiştii au stabilit că cei doi bărbaţi s-ar fi lovit reciproc, iar la un moment dat, bărbatul de 30 de ani a căzut pe scările interioare ale imobilului”, a transmis Paul Rodilă, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Starea lui Daniel este extrem de gravă: „Pacientul este internat în secţia ATI Neurochirurgie, cu un diagnostic complex, prezintă numeroase traumatisme, fracturi, este intubat, ventilat mecanic, în comă indusă medicamentos”, a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Bistrița.

Citește și: Explozie puternică într-un bloc din Târgu Mureș. Un perete al apartamentului a zburat de la etajul doi. O persoană a fost rănită

Tânărul este fost boxeur de performanță, iar în ultima perioadă antrena. A fost campion național la box și a participat la numeroase competiții internaționale.

„Un sportiv de excepţie, un sportiv care a avut rezultate excepţionale, a fost în lotul naţional, a participat la balcaniadă. Eu sunt convins că la valoarea lui Ionuţ şi la posibilităţile lui fizice nu cred că era în stare cel puţin 1 să facă ce a făcut”, spune fostul antrenor al lui Daniel.

Zeci de oameni s-au strâns în fața spitalului din Bistrița pentru a se ruga pentru Daniel și să își arate susținerea pentru familia acestuia.