Un cântăreţ a fost bătut într-o secție de poliție din Cluj: „M-au umflat fără niciun motiv”

Un cântăreţ a fost bătut într-o secție de poliție din Cluj. Un artist român de origine nigeriană, cunoscut pe rețelele de socializare, susține că a fost snopit în bătaie în fața Secției 4 de Poliție din Cluj-Napoca, dar și înauntru.

24 iun. 2022, 15:16
Un cântăreţ a fost bătut într-o secție de poliție din Cluj: „M-au umflat fără niciun motiv”
Un cântăreţ a fost bătut într-o secție de poliție din Cluj

Un cântăreţ a fost bătut într-o secție de poliție din Cluj. Michael Emeka Rosenfeld a fost reținut pentru 24 de ore, iar din sediul poliției a ieșit cu mai multe semne de violență pe față. Prietenii lui au surprins momentul în care acesta este lovit, iar de la secție a ajuns la spital.

Citeşte şi: Concertul lui Tzancă Uraganu, oprit de poliţie. Ce amendă a primit manelistul

Un cântăreţ a fost bătut într-o secție de poliție din Cluj

Uitați ce mi-au făcut gaborii de la Secția 4 Cluj Napoca. Mai exact șeful de la Secția 4 Poliție. M-au umflat fără niciun motiv. Stăteam jos, au venit, m-au umflat„, sunt acuzațiile pe care tânărul cunoscut în mediul online le face la adresa polițiștilor din Cluj.

Prietenii lui au surprins imaginile cu momentul în care trapperul este lovit cu pumnul de un bărbat ce nu poartă uniforma de poliție. Însă, pe rețelele de socializare, tot mai mulți oameni susțin că tânărul i-ar fi provocat pe polițiști și ar fi devenit agresiv, momente care nu au fost surprinse de camere.

Michael Emeka Rosenfeld este cunoscut pe rețelele de socializare sub numele de „Mobtrap”. Acesta are 19 ani și este un rapper român, originar din Nigeria.


loading...