Un celebru afacerist român oferă 100.000 de euro pentru a afla cine i-a incendiat maşina. „Data trecută am oprit preoţii din rugăciuni!”

Mihai Borciu, un cunoscut afacerist din Bihor, a anunţat că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru a afla numele celui care a comandat incendierea autoturismului său, un Porsche Cayenne.

19 apr. 2023, 11:28
Un celebru afacerist român oferă 100.000 de euro pentru a afla cine i-a incendiat maşina. „Data trecută am oprit preoţii din rugăciuni!”
Un celebru afacerist român oferă oferă 100.000 de euro pentru a afla cine i-a incendiat maşina

Un celebru afacerist român oferă 100.000 de euro pentru a afla cine i-a incendiat maşina. Mihai Borciu a anunțat că oferă o recompensă de 100.000 de euro după ce persoane necunoscute au stropit cu benzină mașina, i-au dat foc și apoi au fugit! Incendiul a fost văzut din timp şi stins înainte să ajungă pompierii, distrugând doar o parte din plafon şi o aripă a autoturismului.

Citeşte şi: Diabolic! După o ceartă cu soția, un bărbat din Timiș i-a incendiat mașina femeii pentru a se răzbuna, apoi a sunat la 112

„Pot să-l asigur pe acesta că nu va avea nici o repercusiune din partea mea sau a organelor de poliţie. Sunt strict interesat de cel care a îndrăznit să creadă că-mi poate face rău. Toate bunurile mele sunt asigurate. Cu fapte de genul nu-mi atrage nimeni atenţia, pe mine nu mă impresionează şi nici n-am impresionat niciodată pe nimeni dând foc la maşini sau să bat maşini. Faptele de genul sunt făcute de oameni slabi care nu sunt în stare de altceva”, a declarat afaceristul pentru Bihoreanul.

Citeşte şi: Panică în familia fostei gimnaste Andreea Răducan. I-a fost incendiată uşa apartamentului

Acesta a dat de înțeles că a angajat preoți pentru a-l ajuta să afle cine a vrut să îi dea foc mașinii. „Să facă Dumnezeu dreptate. Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El! Cel care a gândit-o nu va putea trăi cu gândul, dacă nu va avea puterea să vină să-mi spună, se va spânzura ca Iuda. Data trecută am oprit preoţii din rugăciuni, pentru că m-i s-a arătat că e un apropiat de-al meu şi nu i-am vrut necaz în familie. Acum, până nu se va afla nu se opresc, indiferent de ce necaz va apărea în familiile lor”, a mai transmis Mihai Borciu.