Un chinez s-a aruncat în cuşca tigrilor de la zoo: Vreau să fiu hrana lor FOTO

Îngrijitorii de la grădina zoologică din Chengdu au reuşit să salveze un bărbat cu probleme psihice care s-a aruncat în cuşca tigrilor, oferindu-se pe post de hrană.

17 feb. 2014, 20:01
Un chinez s-a aruncat în cuşca tigrilor de la zoo: Vreau să fiu hrana lor FOTO

Ynang Jinhai, în vârstă de 27 de ani, a postat mai multe mesaje pe net despre cât de fericit era că va începe o nouă viaţă după ce a găsit un job ca paznic în Chengdu, China. Dar noua slujbă i s-a părut monotonă şi plictisitoare, aşa că s-a dus să lucreze într-o fabrică. Şi-a dat demisia şi de acolo, dorind mai mult de la viaţă.

După ce a mers la grădina zoologică locală, a scris despre ce viaţă tristă au „nobilii şi magnificii tigri”, care trăiesc într-un mediu atât de urât, în cuşti, şi nu pot să îşi urmeze instictul de a vâna şi de a ucide. Apoi a anunţat că se va sacrifica pentru tigrii bengalezi.

„S-a căţărat pe cuşcă şi apoi a sărit înăuntru, crezând că tigrii o să sară pe el. În schimb, cei doi tigrii s-au speriat, iar femela chiar a fugit. A început apoi să se ia de tigrii, strâmbându-se la ei. În cele din urmă a fost atacat de mascul, a fost muşcat şi zgâriat, până să apuce îngrijitorii să tranchilizeze animalul”, povesteşte un martor. Îngrijitorii l-au scos pe bărbat din cuşcă şi a fost transportat la spital.

Familia lui Yang spune că tânărul era deprimat de mult timp şi că a fost dus într-un centru unde va primi consiliere psihiatrică.