Un cioban a fost împuşcat de un medic veterinar, la Iaşi

Un medic veterinar din Iaşi a împuşcat un cioban din cauza unui teren pe care medicul îl avea în apropierea stânei unde omul muncea. Bărbatul rănit a depus plângere la poliţie.

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 11:15
Un cioban a fost împuşcat de un medic veterinar, la Iaşi

Scandalul care s-a lăsat cu împuşcături a plecat, potrivit ciobanului, de la un pârâu care traversează islazul din satul Roşu, scrie bzi.ro. Conform victimei, medicul Marius Obreja are închiriat un luciu de apă în zonă, transformat într-o amenajare piscicolă. Pâraul a fost amenajat de medicul Marius Obreja astfel încât apa să alimenteze amenajarea piscicolă pe care acesta o deţine.

Victima, Cătălin Petria, spune că medicul l-a împuşcat pentru că acesta îl bănuia că ar fi blocat accesul apei de pârâu în iazul medicului.

Pe la ora 21.00 a venit cu un hârleţ în mână să-mi reproşeze că i-am stricat canalizarea, dar eu nu aveam nicio treabă. M-a împins cu hârleţul şi câinii au început să-l latre. Atunci m-a amenintat că se duce la maşină după armă şi îmi împuşcă şi câinii şi pe mine. Am încercat să îi iau hârleţul, cu care m-a împins. Când am încercat asta, a tras în mine, cu sange rece, de la un metru. M-a împuscat de trei ori” a declarat Catalin Gheorghe Petria.