Un club celebru plutitor s-a scufundat în timpul unei petreceri de Revelion

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din Belgrad s-a scufundat chiar în timpul petrecerii de Revelion în râul Sava. În momentul scufundării, Clubul Freestyler, care era construit pe un ponton, era supraaglomerat.

02 ian. 2023, 00:00

Clubul de noapte Freestyler din Belgrad s-a scufundat în răul Sava în noaptea de Revelion. S-a creat panică. Apa a pătruns foarte repede în club și mulți petrecăreți s-au trezit că nivelul acesteia le-a ajuns foarte rapid dincolo de genunchi. Sute de oameni alergau disperați să se salveze.

Primii petrecăreţi care au reuşit să iasă din clubul care se scufunda în râu au alertat autoritățile.

Citeşte şi: Au murit sufocați după ce s-au înghesuit să vadă mai bine artificiile. S-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion

Martorii spun că în momentul scufundării, în club erau foarte multe persoane, care plătiseră între 27 şi 1.000 euro pentru petrecerea de Revelion.

Citeşte şi: Şapte morţi şi cel puţin cinci răniţi după ce o butelie a explodat într-un restaurant. VIDEO primele imagini

„Totul a fost frumos până când, deodată, totul s-a înclinat. Nu ne-am dat seama imediat ce se întâmplă, dar când picioarele ni s-au udat, a urmat un adevărat haos. Toată lumea țipa și alerga panicată spre ieșire”, a spus o fată care a sărbătorit Anul Nou în club.