Un club din Mamaia, amendat cu 10.000 de lei după un concert cu peste 500 de persoane

Un club din Mamaia a fost amendat de către oamenii legii din Constanța cu suma de 10.000 de lei, după ce peste 500 de persoane au participat la un concert al artistului Puya. Evenimentul a fost contrar prevederilor legale rederitoare la prevenirea răspândirii coronavirusului.

RomaniaTV.net
18 iul. 2020, 20:19
Un club din Mamaia, amendat cu 10.000 de lei după un concert cu peste 500 de persoane

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, sâmbătă seară, că la un club din Mamaia a avut loc un concert al lui Puya la care au asistat mai mult de 500 de spectatori.

Citește și: Raed Arafat, avertisment pentru toţi românii: Vor fi măsuri care nu vor fi pe placul tuturor

„În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19:00-19.30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale”, a transmis IPJ Constanţa.

Clubul de pe litoral a fost amendat cu suma de 10.000 de lei.

Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanţă de minimum doi metri unul faţă de celălalt, precum şi cu purtarea măştii de protecţie, se arată în prevederea legală.