Un clujean și-a scos beciul la închiriat, iar prețul cerut nu este deloc mic: „Foarte central. Acces facil, fără iconveniente. Fără rozătoare”

Un proprietat clujean și-a scos beciul din imobil la închiriat, iar prețul cerut nu e deloc unul mic - jumătate din prețul pentru chiria unei garsoniere.

08 mart. 2024, 11:41
Un clujean și-a scos beciul la închiriat, iar prețul cerut nu este deloc mic: „Foarte central. Acces facil, fără iconveniente. Fără rozătoare”
Prețul cerut de un clujean pentru închirierea unui beci

Proprietarul din Cluj și-a scos beciul la închiriat, dar nu oricum. Spațiul este situat într-un bloc, curat, civilizat, cu interfon, pe strada 21 Decembrie 1989, iar boxa poate fi folosită pentru depozitarea anvelopelor, bicicletelor sau alte obiecte personale.

Citește și: Anunțul de închiriere care a împărțit internetul în două. Cum arată garsoniera care are cabina de duș lângă birou

În anunțul de pe Facebook, clujeanul cere 750 de lei pe lună (150 de euro) pentru închirierea beciului de 16 metri pătrați, fără garanție, însă în avans pentru primele două luni. Proprietarul a mai adăugat că spațiul are trei nivele de securitate, este racordat la curent electric și accesul se face destul de ușor și rapid, fără inconveniente.

Luând în considerare prețul impus de clujean, dar și faptul că în Cluj există apartamente care se închiriază pentru 200 – 250 de euro, se poate spune că prețul chiriei pentru beciul în cauză este jumătate din chiria unei locuințe.

Citește și: Prețul uriaș la care se vinde o garsonieră de 10 metri pătrați. Intrarea se face doar prin balcon: „Aș înnebuni după o săptămână”

„Închiriez boxă privată în demisol bloc. Pentru Spațiu Depozitare. Bloc cu Interferon, Curat, Civilizat, foarte Central, lângă The office și BRD. pe str 21 Decembrie 1989 nr 75. Boxă de 16mp cu înălțime 2+ m. Se merge normal, acces facil, fără inconveniente. Curent electric. Fără Rozătoare. Cu 3 nivele securitate – ușă interfon bloc fier + ușă grilaj fier beci comun + ușă lemn privată boxă. Ideal pt stocat Anvelope Auto, Biciclete sau alte Obiecte personale. Fără plată Garanție. Dar plată avans pentru primele 2 luni. Preț 750 lei”, se arată în anunțul clujeanului.