Un nou accident cumplit: un mort şi trei răniţi în stare gravă

Un autoturism și o basculantă au intrat în coliziune, vineri dimineață, pe DN 72, în zona localității Ariceștii Rahtivani.

01 sept. 2023, 10:49
Un nou accident cumplit: un mort şi trei răniţi în stare gravă

Accident îngrozitor pe DN 72, în Prahova.  Pompierii militari prahoveni acționează în aceste momente pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor, descarcerare și acordare a asistenței medicale de urgenţă în cazul producerii unui accident rutier în comuna Ariceștii Rahtivani.

Astrologa de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un accident grav: „Am murit și m-am născut a doua oară”

La locul indicat s-au deplasat o autospecială de stingere, 2 autospeciale pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Din primele informații primite de la fața locului, în eveniment au fost implicate o autobasculantă și un autoturism, în care se aflau 4 ocupanți. În autoturism există 2 victime încarcerate și inconștiente. Se depun eforturi pentru extragerea acestora. O altă victimă, conștientă, primește îngrijiri medicale din partea unui echipaj SAJ.

Accident grav lângă cimitirul din Sibiu: coliziune între două autobuze şi o maşină. Accident cu trei morţi şi la Arad
Impactul devastator a lăsat în urmă o adevărată tragedie. Șoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ de 60 ani, a fost declarat decedat. Un pasager al autoturismului, barbat aproximativ 23 ani, se află în stare de inconștiență și este asistat medical de echipajul TIM și predat către elicopterul SMURD. Un alt pasager al autoturismului, femeie aproximativ 24 ani, este în stare conștientă și este asistată de SAJ; Cel de-al patrulea pasager al autoturismului, bărbat, conștient, cu leziuni minore, primește îngrijiri medicale la fața locului.

Pe de altă parte, șoferul autobasculantei nu a fost afectat în mod semnificativ și nu a necesitat îngrijiri medicale.