Un constănţean a omorât 25 de câini în numele Andreei Marin. Reacţia vedetei nu a întârziat să apară

Gest şocant făcut de un constănţean în numele Andreei Marin. După ce vedeta s-a plâns că a fost atacată de maidanezi, bărbatul a omorât 25 de câini de la el din localitate. Andreea Marin a şi postat pe facebook un mesaj prin care se delimitează de gestul bărbatului din Constanţa.

22 iul. 2016, 10:31
Un constănţean a omorât 25 de câini în numele Andreei Marin. Reacţia vedetei nu a întârziat să apară

La câteva săptămâni de la declaraţia Andreei Marin privind câinii maidanezi, un tânăr constănţean a trecut la fapte. Bărbatul s-a lăudat pe facebook că a omorât 25 de maidanezi după ce le-a pus otravă în apă. Gestul i-a revoltat pe vecini. 

„Aseară mă horcaia un câine… am luat lanterna si…i-am dat lapte şi oţet”, a declarat un vecin.

„Numai dacă este mirosită această substanţă te face să lesini. În cazul în care este ingerată, dacă nu ajungi la spital într-o oră sau două nu mai ai nicio şansă să supravieţuieşti”, au spus cei de la Protecţia Animalelor cu privire la otrava care li s-a pus câinilor în apă. 

Când a văzut că numele ei este implicat într-un nou scandal, Andreea Marin a postat pe facebook un mesaj în care anunţă că nu aprobă un astfel de comportament şi cere autorităţilor de la protecţia animalelor să aplice legea. „Nu sunt solidară cu prostia, ignoranţa, minciuna şi iresponsabilitatea ce duce la extremism”, a scris vedeta pe reţeaua de socializare.