Un convoi al MApN a fost implicat într-un accident rutier. Trei vehicule au fost avariate, iar doi militari au fost răniți

Un convoi al MApN a fost implicat miercuri, într-un accident rutier în judeţul Ialomiţa. În urma impactului trei vehicule au fost avariate, iar doi militari au fost răniți.

09 nov. 2022, 22:03
Un convoi al MApN a fost implicat într-un accident rutier. Trei vehicule au fost avariate, iar doi militari au fost răniți

Un convoi al MApN a fost implicat miercuri, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Ialomiţa. În urma impactului trei vehicule au fost avariate, iar doi militari au fost răniți, a anunțat Ministerul Apărării.

Citește și Tot mai puțini candidați la școlile de poliție, numărul lor s-a redus la jumătate față de anul trecut. „E crâncen! S-ar putea să asistăm la o premieră”

Accidentul a avut loc în jurul orei 15.00, în apropierea localităţii Iazu din judeţul Ialomiţa.

Din convoi făceau parte opt camioane militare, iar cinci dintre ele s-au ciocnit fără să implice alte autotrisme.

Vinovat de acest incident este unul dintre șoferii aflați la volanul unui camion militar. La un mioment dat acesta a frânat brusc, iar ceilalți militari aflați în spatele lui nu au avut timp să încetinească. În urma impactului trei camioane au fost avariate.

Mai mult, în timpul producerii accidentului doi militari au fost răniți. Aceștia au fost duși Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia, cu multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare.

Din fericire, starea lor este stabilă, spun reprezentanții Ministerului Apărării.

”Evenimentul este cercetat de Poliţia Rutieră, iar o comisie administrativă din cadrul UM01458 Bârlad a fost numită pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului”, adaugă MApN.

Citește și MApN anunță că primul convoi cu tehnică militară franceză intră duminică seară în România