Un copil de 11 ani a supravieţuit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală

Un copil în vârstă de 11 ani a căzut, joi, de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Băieţelul a fost transportat de urgenţă la spital. A fost deschisă o anchetă în acest caz.

17 iun. 2021, 17:04
Un copil de 11 ani a supravieţuit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Capitală

Un copil în vârstă de 11 ani a căzut de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Potrivit primelor informaţii, băiatul a căzut printre crengile unui copac faţa blocului. Acesta ar fi suferit un traumatism cranian minor, fiind suspect de hemoragie internă, relatează gândul.ro.

Un copil a căzut de la etajul 6. Clipe de panică în Capitală

Citeşte şi Bebeluș de cinci luni MORT după ce un sinucigaș s-a aruncat de la etajul 17 și a căzut peste el

La faţa locului au ajuns două ambulanţe SMURD. Potrivit informaţiilor ISU București, copilul este conștient și a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”.

”Astăzi, prin apel 112, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor s-a precipitat de la etajul 6 al unui imobil din sectorul 2. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, împreună cu echipaje de prim ajutor. Minorul a fost preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Au fost declanşate cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

O femeie a căzut de la înălţime în Cluj, în stare gravă

O autospeciala și un echipaj SMURD au fost alertate miercuri în jurul orei 12.30 pentru a acorda asistență medicală de urgență unei persoane căzută de la etaj. Este vorba despre o femeie care se află în stare gravă.

Echipe de salvatori au intervenit miercuri în jurul prânzului în Cluj-Napoca pentru a acorda asistenţă unei persoane care căzuse de la înălţime. Este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani. Evenimentul s-a produs pe pe strada Alexandru Vlahuță din municipiul Cluj-Napoc, la un bloc cu patru etaje.

Femeia căzută prezenta multiple traumatisme și îşi pierduse starea de conștiință. Echipajul SMURD i-a acordat asistență medicală de urgență și a transportat-o la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

„În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit o femeie care prezenta multiple traumatisme și pierderi ale stării de conștiință. Femeii, în vârstă de cca 40 de ani, i s-a acordat asistență medicală de urgență de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Starea generală a acesteia, conform evaluării primare de la fața locului, era critică”, a transmis ISU Cluj.

Citeşte şi O fetiţă de 8 ani a căzut de la etajul I al unui bloc. Se afla în izolare după ce fusese diagnosticată cu COVID