Un copil de 11 ani conduce un Ferrari pe o stradă publică. Imaginile au scandalizat întreaga ţară

Un copil de 11 ani conduce un Ferrari pe o stradă publică din Italia. Imaginile au apărut în mediul online şi au scandalizat întreaga ţară. Videoclipul a fost realizat de un anonim, care l-a trimis apoi unui consilier local din orășelul Casandrino, în apropiere de Napoli.

17 sept. 2021, 15:09
Un copil de 11 ani conduce un Ferrari pe o stradă publică. Imaginile au scandalizat întreaga ţară
Un copil de 11 ani conduce un Ferrari

Un copil de 11 ani conduce un Ferrari. Opinia publică din Italia e scandalizată după ce în mediul online s-a viralizat un filmuleț care prezintă un copil la bordul unui bolid de lux, pe care îl manevrează inclusiv pe o stradă publică.

Citeşte şi: Milionarul Dan Nicorescu pune benzină la Ferrari de 100 lei. Incredibil: a urmărit angajatul să nu-i depășească bugetul!

Un copil de 11 ani conduce un Ferrari

Minorul manevrează volanul Ferrari-ul mai întâi într-o parcare privată, intrând apoi în trafic, pe o stradă secundară, după care oprește mașina undeva pe marginea drumului.

Trebuie să zdrobim această idee nesănătoasă a unor părinți de a-și lăsa copiii să conducă mașini, Ferrari sau nu”, a spus Francesco Emilio Borrelli în presa locală.

O româncă se iubeşte cu Piero Ferrari, patronul celebrului concern italian

Romina, o tânără din România, trăiește o poveste de dragoste cu patronul concernului Ferrari. Femeia l-a cunoscut pe Piero Ferrari în 2016, la Milano. Amândoi se aflau pe aeroportul privat Milano Linate și așteptau un elicopter care să îi ducă pe legendarul circuit de Formula 1 de la Monza.

Romina este o româncă angajată la compania producătoare de avioane „Bombardier”, iar meseria ei este de a vinde avioane celor mai bogați oameni ai lumii.

Printre cumpărători s-a aflat și marele pilot de Formula 1, Nikki Lauda. Marele campion de Formula 1 a făcut înconjorul lumii în acel an cu avion „Bombardier”, iar Romina l-a cunoscut pe Nikki Lauda cu o zi înainte să-l întâlnească pe Piero Ferrari, al doilea fiu al celebrului Enzo Ferrari, scrie Cancan.

Românca s-a întreținut cu fostul mare campion F1 și au discutat despre avionul pe care austriacul îl achiziționase de la firma la care ea lucra, dar nu a fost conștientă de faptul că bărbatul care aștepta același elicopter cu ea este chiar patronul legendarului concern Ferrari. (Citeşte AICI mai multe detalii)