Un copil de 13 ani a furat maşina familiei si a provocat un accident teribil în Bucureşti

Un copil de 13 ani care a luat o maşină de la un membru al familiei a provocat, joi, un accident în Bucureşti. El a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un stâlp. El şi pasagerul său, în vârstă de 12 ani, au fost răniţi.

17 aug. 2023, 11:12

Un copil de 13 ani care a luat o maşină de la un membru al familiei a provocat, joi, un accident în Bucureşti. El a pierdut controlul autoturismului şi a intrat într-un stâlp. El şi pasagerul său, în vârstă de 12 ani, au fost răniţi.

”La data de 17 august a.c., în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Bd. Bucureştii Noi. Din primele informaţii, un autovehicul condus de către un minor, care ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de iluminat public”, a transmis, joi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Incendiu violent la Hotel Mureş din Băile Felix. Turiştii s-au autoevacuat pe geam VIDEO
Potrivit unor surse, cel care a condus maşina are 13 ani, iar alături de el se afla un pasager de 12 ani. În urma accidentului ambii au fost răniţi, fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Copilul a luat maşina unui membru al familiei, iar poliţiştii trebuie să stabilească acum împrejurările în care s-a produs acest lucru.

Minorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. Cei doi copii aflați în mașină au fost răniți, fiind transportați la spital.

 

O maşină de gunoi s-a răsturnat în Braşov şi a lovit două maşini parcate

O maşină de gunoi s-a răsturnat, joi dimineaţă, în municipiul Braşov şi a lovit două maşini parcate. Şoferul autoutilitarei a fost rănit.

”În această dimineaţă, o autoutilitară, folosită pentru transportul gunoiului menajer, s-a răsturnat pe strada Dealul Spirii din municipiul Braşov, într-o zonă cu pantă şi curbă la stânga, şi a lovit 2 autovehicule parcate”, a transmis, joi, IPJ Braşov.

Ei sunt Roland și Alina, românii care au murit în urma unui tragic accident în Grecia. Doi copii au rămas orfani
Sursa citată a precizat că, în urma accidentului, a rezultat o singură victimă, conducătorul autoutilitarei, care a primit îngrijiri medicale la faţa locului.

”La testarea acestuia din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Poliţiştii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «vătămare corporală din culpă»”, a mai transmis sursa citată. .