Un copil de doar 13 a ucis un câine cu o lopotă. Oamenii legii au deschis un dosar penal – FOTO

Scene socante intr-un sat din judetul Mures! Polițiștii au deschis dosar penal după atacul sălbatic al unui copil asupra unui câine! Imaginile postate pe o retea de socializare au scandalizat mii de oameni, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 07:25
Un copil de doar 13 a ucis un câine cu o lopotă. Oamenii legii au deschis un dosar penal – FOTO

Polițiștii din Zau de Câmpie au fost sesizați în noaptea de miercuri spre joi de către o femeie că pe o rețea de socializare au fost postate imagini video în care un băiat lovește, cu o lopată, un câine, transmite Mediafax.

Citeşte şi: Un celebru medic român cunoscut în America va fi hirotonisit preot de către ÎPS Teodosie. Povestea fascinantă a medicului

Imaginile au fost filmate în comuna Papiu Ilarian. Polițiștii au vizionat imaginile, iar din cercetări a reieșit că un copil de 13 ani, din comuna Papiu Ilarian, a lovit câinele, iar în urma loviturilor animalul a murit. Imaginile au fost înregistrate de o altă persoană și postate pe o pagină de socializare.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept. „În urma interesului manifestat de mai mulți cetățeni, care au fost impresionați de acest caz, menționăm că, toate sesizările primite vor fi atașate la dosarul cauzei”, anunță Poliția Mureș.