Un criminal periculos, căutat în întreaga lume, capturat la Bucureşti VIDEO

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, iar procurorul de serviciu a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore.

06 ian. 2022, 11:41
Un criminal periculos, căutat în întreaga lume, capturat la Bucureşti VIDEO

Un criminal periculos, un cetățean francez în vârstă de 35 de ani, urmărit internațional la solicitarea autorităților spanionle, pentru infracțiunea de omor, a fost prins de polițiștii din București.

Dosarul dublei crime de la Iaşi ar putea lua o nouă întorsătură. O pereche de pantofi l-ar putea scăpa pe studentul marocan de acuzaţia de omor

Polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Serviciul Urmăriri au depistat, miercuri, în București, un cetățean francez, în vârsta de 35 de ani, urmărit internațional, la solicitarea autorităților spaniole, pentru comiterea infracțiunii de omor.

În 27 februarie 2021, bărbatul, împreună cu alte persoane, ar fi lovit o persoană, până când a decedat, ulterior, abandonând-o pe marginea unei autostrăzi, pentru a crea aparența că victima și-ar fi pierdut viața în urma unui accident rutier.

Soţia criminalului de la Oneşti şi-a petrecut sărbătorile după gratii. Judecătorii nu au lăsat-o să meargă acasă ca să-şi vadă mama în vârstă de 99 de ani

„Acțiunea de identificare și prindere s-a desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Direcției Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București”, spun, joi, reprezentanții Poliției Române.

Un criminal periculos căutat în întreaga lume, capturat la Bucureşti:

Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, iar procurorul de serviciu a dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unui judecător din cadrul Curții de Apel București, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării.


loading...
Partenerii noștri