Un culturist și-a omorât soția, după care a incinerat-o. Bărbatul a sperat că va scăpa fără ca cineva să afle

Scene de groază în curtea casei unui culturist celebru. Bărbatul a omorât-o pe soția sa, iar ca să scape, a incinerat-o aproape de locul faptei.

14 oct. 2022, 10:05
Un culturist și-a omorât soția, după care a incinerat-o. Bărbatul a sperat că va scăpa fără ca cineva să afle

Un celebru culturist din Florida este acuzat de uciderea soției sale, după ce, săptămâna aceasta oamenii legii au descoperit că i-ar fi incinerat corpul în propria curte. În vârstă de 43 de ani, Ian Cristopher Baunach a fost trimis în instanță sub acuzații de crimă de gradul I în cazul morții lui Katie Baunach.

Katie a fost văzută ultima dată în data de 29 septembrie, după ce aceasta i-a spus unei prietene că va merge la bărbatul de care abia se despărțise, pentru a-și lua din lucruri. Femeia nu s-a mai întors, așa că, a doua zi poliția a fost chemată la domiciliul lui Ian, mașina victimei fiind parcată afară. Însă, bărbatul a refuzat să îi lase pe polițiști să intre.

Până la obținerea unui mandat de percheziție, mașina lui Katie a dispărut, dar în casa criminalului culturist au fost descoperite semnele unei altercații și urme de sânge pe pereți, conform TMZ.com.

Citește și: Elon Musk a lansat un parfum: „Este cel mai bun de pe Pământ!”. Cât costă şi ce miros are

Ofițerii au găsit în locuință și 13 amortizoare și un pistol Glock de calibru 27, toate aflate într-o pungă din interiorul unui seif. În acesta se aflau și inelul de logodnă și verigheta femeii. Detectivii au fost îngroziți când, în afara casei, au găsit rămășițele umane, într-o grămadă de resturi distruse prin incinerare, care aveau un miros puternic de carne arsă.

Culturistul a susținut că nu a ucis-o pe femeie, spunând că aceasta doar a dispărut și că nu știe unde se află. Însă, bărbatul a recunoscut că s-au certat din cauza altei femei. El a fost arestat la două zile după comiterea faptei, și a fost acuzat de crimă cu premeditare de gradul întâi, distrugerea, ascunderea dovezilor fizice și incinerarea unui cadavru. Totuși, bărbatul pledează nevinovat în fața legii .

Cu o lună în urmă, Katie a obținut un ordin de restricție împotriva lui Ian, acuzându-l că a abuzat unul dintre copiii pe care îi aveau împreună. În luna noiembrie a anului trecut, culturistul a mai fost acuzat de agresiune domestică prin strangulare.

Dacă va fi condamnat, Ian riscă închisoare pe viață sau pedeapsa capitală.

Citește și: HALUCINANT! Mai multe educatoare și-au terorizat elevii cu o mască de Halloween. Femeile au vrut să îi sperie pe copiii ”răi”