Elon Musk a lansat un parfum: „Este cel mai bun de pe Pământ!”. Cât costă şi ce miros are

Elon Musk, fondatorul Tesla, dar şi directorul general al companiei de rachete SpaceX, și-a extins domeniul de activitate. Cel mai bogat om din lume a anunţat că şi-a lansat propriul parfum.

12 oct. 2022, 22:21
Elon Musk a lansat un parfum: „Este cel mai bun de pe Pământ!”. Cât costă şi ce miros are
Elon Musk a lansat un parfum: "Este cel mai bun de pe Pământ!". Cât costă şi ce miros are

Elon Musk a lansat un parfum: „Este cel mai bun de pe Pământ!”. Cu o avere care depășește 260 miliarde de dolari, Elon Musk a descoperit o nouă metodă de a face bani: şi-a lansat propriul parfum, despre care a spus că „este cel mai bun de pe Pământ”. Iar afacerea merge de minune: în doar câteva secunde de la apariția produsului, Elon Musk a încasat peste un milion de dolari.

Citeşte şi: FOTO: Cine e și cum arată femeia căsătorită cu care Elon Musk și-ar fi înșelat iubita. Explicația CEO-ului Tesla

Intitulat „Burnt Hair” („Păr Ars”), parfumul este descris pe site-ul său, ca fiind „esenţa dorinţei respingătoare”. Parfumul costă 100 de dolari şi va începe să fie livrat în primul trimestru al anului 2023. „Cu un nume ca al meu, intrarea în afacerea cu parfumuri era inevitabilă – de ce m-am luptat atât de mult timp cu ea?”, s-a întrebat Elon Musk pe Twitter.

Citeşte şi: Fiica transgender a lui Elon Musk vrea să rupă orice legătură cu tatăl său şi cere schimbarea numelui. Reacţia uluitoare a fondatorului Tesla

Printre precedentele afaceri bizare ale lui Elon Musk s-au numărat tequila marca proprie a Tesla, lansată în 2020, și o pereche de „pantaloni scurți” pentru a semnifica victoria lui Elon Musk asupra investitorilor care au pariat împotriva producătorului de vehicule electrice, în prezent cea mai valoroasă firmă auto din lume.