HALUCINANT! Mai multe educatoare și-au terorizat elevii cu o mască de Halloween. Femeile au vrut să îi sperie pe copiii ”răi”

Incident șocant la o grădiniță din Mississippi. Mai multe educatoare au vrut să le dea o lecție copiilor ”răi” și s-au gândit să îi sperie pe micuți cu o mască de Halloween.

13 oct. 2022, 23:35
HALUCINANT! Mai multe educatoare și-au terorizat elevii cu o mască de Halloween. Femeile au vrut să îi sperie pe copiii ”răi”

Mai multe angajate ale unei grădinițe din Mississippi și-au traumatizat elevii cu o mască de Halloween. Motivul pentru care au recurs la acest gest este absolut halucinant….încercau să îi sperie pe copiii ”răi”.

Citește și Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii. De ce a ales discreţia: „Celebritatea nu are loc în familie!”

Femeile ar fi scăpat basma curată dacă în spațiul nu apăreu mai multe imagini cu ele în timp ce îi traumatizau pe micuți, moment în care au intrat în panică.

În imaginile respective o angajată a fost auzită în timp ce îi spunea celei care purta masca să evite anumiți copii care „au fost cuminți”.

Atunci când femeia inconștientă se apropia de micuți, aceștia  plângeau și țipau de mama focului.

„Ești rău? Sunt nevoită să te scot afară?”, i-a spus o angajata un copil terorizat care încerca să își acopere să-și acopere fața. Imediat, micuțul a început să pângă și i-a răspuns așa-zisei educatoare  „nu”.

Momentul șocant nu se oprește aici, chiar dacă micuțul vizibil speriat a răspuns astfel, femeia i-a țipat direct în față „Ai face bine să fii cuminte”.

O angajată care purta aceeași mască a început să țipe la copii în timp ce erau la masă.

În alte imagini apare un copil care  își acoperă urechile și strigă după mama sa în timp ce femeia îi sperie.

Angajata grădiniței care a  filmat aceste scene  spune că a făcut acest gest  pentru că nu i s-au părut amuzant ce au făcut colegele sale. Ea a mărturisit că scopul filmărilor a fost acela de a le arăta  părinților ce se întâmplă de fapt cu copii lor.

„Acum câteva săptămâni, câteva fete de la grădiniță au cumpărat măști de Halloween ca să sperie cpiii, au făcut asta, dar nu am filmat. Când am auzit că o vor face din nou, am filmat ca să am dovadă, apoi am trimis videoclipul părinților ca să vadă cum sunt tratați copii lor. Nu am filmat ca să mă distrez. Nu a fost amuzant pentru mine. Cea care țipă în fața copiilor nu sunt eu. Cea care stă lângă fetița care țipă nu sunt eu. Cea care râde nu sunt eu”, a spus ea.

Citește și Administrația rusă din Herson solicită Moscovei să organizeze evacuarea civililor din regiune: ”Luaţi-vă copiii cu voi şi plecaţi!”