HALUCINANT! Mai multe educatoare și-au terorizat elevii cu o mască de Halloween. Femeile au vrut să îi sperie pe copiii ”răi”

Incident șocant la o grădiniță din Mississippi. Mai multe educatoare au vrut să le dea o lecție copiilor ”răi” și s-au gândit să îi sperie pe micuți cu o mască de Halloween.
Alina Costache
13 oct. 2022, 23:35
HALUCINANT! Mai multe educatoare și-au terorizat elevii cu o mască de Halloween. Femeile au vrut să îi sperie pe copiii ”răi”

Mai multe angajate ale unei grădinițe din Mississippi și-au traumatizat elevii cu o mască de Halloween. Motivul pentru care au recurs la acest gest este absolut halucinant….încercau să îi sperie pe copiii ”răi”.

Citește și Cum îşi educă Dan Negru cei doi copii. De ce a ales discreţia: „Celebritatea nu are loc în familie!”

Femeile ar fi scăpat basma curată dacă în spațiul nu apăreu mai multe imagini cu ele în timp ce îi traumatizau pe micuți, moment în care au intrat în panică.

În imaginile respective o angajată a fost auzită în timp ce îi spunea celei care purta masca să evite anumiți copii care „au fost cuminți”.

Atunci când femeia inconștientă se apropia de micuți, aceștia  plângeau și țipau de mama focului.

„Ești rău? Sunt nevoită să te scot afară?”, i-a spus o angajata un copil terorizat care încerca să își acopere să-și acopere fața. Imediat, micuțul a început să pângă și i-a răspuns așa-zisei educatoare  „nu”.

Momentul șocant nu se oprește aici, chiar dacă micuțul vizibil speriat a răspuns astfel, femeia i-a țipat direct în față „Ai face bine să fii cuminte”.

O angajată care purta aceeași mască a început să țipe la copii în timp ce erau la masă.

În alte imagini apare un copil care  își acoperă urechile și strigă după mama sa în timp ce femeia îi sperie.

Angajata grădiniței care a  filmat aceste scene  spune că a făcut acest gest  pentru că nu i s-au părut amuzant ce au făcut colegele sale. Ea a mărturisit că scopul filmărilor a fost acela de a le arăta  părinților ce se întâmplă de fapt cu copii lor.

„Acum câteva săptămâni, câteva fete de la grădiniță au cumpărat măști de Halloween ca să sperie cpiii, au făcut asta, dar nu am filmat. Când am auzit că o vor face din nou, am filmat ca să am dovadă, apoi am trimis videoclipul părinților ca să vadă cum sunt tratați copii lor. Nu am filmat ca să mă distrez. Nu a fost amuzant pentru mine. Cea care țipă în fața copiilor nu sunt eu. Cea care stă lângă fetița care țipă nu sunt eu. Cea care râde nu sunt eu”, a spus ea.

Citește și Administrația rusă din Herson solicită Moscovei să organizeze evacuarea civililor din regiune: ”Luaţi-vă copiii cu voi şi plecaţi!”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!