Un cunoscut arbitru a căzut de la etajul 7. Mesajele emoţionante de condoleanţe

Un cunoscut arbitru a căzut de la etajul 7. O tragedie a avut loc vineri, 14 octombrie, în Oradea, când un bărbat de 65 de ani s-a stins din viaţă într-un mod tragic. Numele lui este Carol Iagăr şi este fost arbitru de handbal și organizator de competiţii pentru echipa de handbal a CSM Oradea.

15 oct. 2022, 13:33
Un cunoscut arbitru a căzut de la etajul 7. Mesajele emoţionante de condoleanţe
Un cunoscut arbitru a căzut de la etajul 7

Un cunoscut arbitru a căzut de la etajul 7. Reprezentanții CSM au transmis vineri condoleanțe familiei îndoliate.

Domnul Iagăr a activat în cadrul secţiei de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea pe postul de responsabil secţie (organizator competiţii)„, se arată pe site-ul clubului.

Citeşte şi: A murit „Titi” Frenț, fostul director al clubului Crișul Oradea. Lumea sportului bihorean este în doliu

Un cunoscut arbitru a căzut de la etajul 7

Carol Iagăr a ieşit la pensie în 2021, după ce a activat ca arbitru divizionar timp de 25 de ani, fluierând la sute de meciuri în Liga Naţională și în ligile inferioare ale Campionatului Naţional.

Totodată, Carol Iagăr a fost preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJH Bihor, precum şi secretarul Asociaţiei Judeţene de Handbal.

Cercetările în cazul morţii bărbatului continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii tragicului eveniment, scrie ebihoreanul.ro.

Descoperire macabră într-un apartament din Oradea

O femeie în vârstă de 88 de ani a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia împreună cu o altă femeie în vârstă de 79 de ani. Cea din urmă a fost găsită în stare de inconştienţă.

Autorităţile au fost alertate, marţi după-amiază, de o persoană care spune că din apartamentul în care locuiau cele două femei se simţea un miros puternic de gaze.

Imediat, la faţa locului s-a intervenit cu un echipaj de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea, cu o ambulanță SMURD de tip B2, o autospecială de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară (CBRN) și o autospecială de lucru cu apă și spumă.

Echipajele SMURD au acordat îngrijirile care se impuneau septuagenarei aflate în stare de inconștiență, transportând-o ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea. Din nefericire, cealaltă victimă, în vârstă de 88 de ani, nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia”, informează ISU.