Un cunoscut interlop român a ajuns la munca de jos în Anglia

Puiu Mudava, pe numele său adevărat Daniel Stancu a ajuns în Anglia, unde curăţă cartofi la un azil de bătrâni, după ce ani la rând a făcut "lege" pe străzile şi în cluburile din Bucureşti.

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 05:59
Un cunoscut interlop român a ajuns la munca de jos în Anglia

Puiu a părăsit lumea interlopă din București în urmă cu mai mulți ani și s-a dus în Marea Britanie .

A găsit destul de greu un loc de muncă, iar acum curăță cartofi la un azil de bătrâni.

În perioada când „făcea legea ” în Capitală avea lângă el o adevărată armată de sportivi și chiar își deschisese o firmă de pază.

Atunci era cunoscut și datorită isprăvilor sale. Culturistul trăgea camioane , dar a început să piardă din ce în ce mai mult teren și chiar a fost bătut, la un moment dat, de luptătorul Vali Pistolaru, care i-a scos aproape toți dinții.

Ultimele evenimente legate de aventurile lui Mudava au avut loc acum câțiva ani, când acesta a fost încătușat de Poliție după ce s-a îmbătat într-un club de manele și a bătut-o, în parcare, pe prietena lui.

„La data de 9 martie 2014, în jurul orei 06:10, Poliția Capitalei a fost sesizată prin Dispeceratul 112, cu privire la faptul că pe Bd. 1 Mai, sectorul 6, ar avea loc o dispută între două persoane.

Polițiștii Secției 22 s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au depistat și imobilizat un bărbat de 39 de ani, ce se afla într-un autoturism. Bărbatul ar fi lovit o femeie și ar fi blocat-o în autoturismul personal, împotriva voinței acesteia, aducând, concomitent, injurii și amenințări cu acte de violență persoanelor aflate în zonă.

Polițiștii au eliberat femeia și i-au acordat primele îngrijiri medicale, solicitând sprijinul de specialitate, victima fiind transportată de o ambulanță la un spital din București. De asemenea, la vederea polițiștilor, bărbatul a lovit intenționat, cu autoturismul pe care îl conducea, autospeciala de poliție sosită la față locului, amenințându-i, totodată, pe polițiști cu un pistol.

În urma unui control efectuat asupra autoturismului folosit de bărbat, polițiștii bucureșteni au găsit în interior un pistol cu proiectile din cauciuc (deținut legal), un cuțit de vânătoare, un topor și două ciocane de cauciuc.

Cercetările sunt continuate de către Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, ultraj, lovire sau alte violente și de lipsire de libertate în mod ilegal, cu cel în cauza în stare de arest preventiv”, spuneau, la acea vreme, reprezentanții Poliției.

Plecat în Marea Britanie, Mudava a ajutat la îngrijirea persoanelor vârstnice, iar acum ajută la curățarea cartofilor sau face alte activități care vin în sprijinul bucătarilor.

Culturistul a devenit cunoscut, mai întâi, pentru participarea la concursurile „Strongest Man”, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Şoc în showbiz, a murit la 21 de ani din cauza drogurilor