Un cunoscut medic a fost găsit spânzurat. A lăsat două bilete de adio

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi medici ginecologi din judeţul Botoşani şi-a pus capăt zilelor, marţi, într-un mod dramatic. Pensionat de aproape un deceniu, medicul Gheorghe Roşca a fost găsit marţi dimineaţă, fără suflare, în propria gospodărie.

22 iun. 2021, 12:49
Un cunoscut medic a fost găsit spânzurat. A lăsat două bilete de adio

Un cunoscut medic din Botoşani şi-a pus capăt zilelor. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţia medicului ginecolog, care plecase de dimineaţă de acasă pentru a face cumpărături. Atunci când s-a întors, femeia şi-a găsit partenerul de viaţă într-o anexă a gospodăriei fără suflare. În stare de şoc aceasta a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă cu medic şi un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Din păcate, însă, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

Vestea tragică i-a şocate pe toţi cei care l-au cunoscut pe medicul ginecolog. “Era un om extrem de erudit. Tot timpul avea o vorba bună pentru paciente şi pentru colegii lui. Este un adevărat şoc. Nu ne vine să credem”, a transmis medicul Maria Olaru.

„Ne era un om foarte drag. Un adevărat domn. A operat-o pe mama mea şi o consulta la cabinet privat şi nu îi lua bani niciodată, zicea lasă pentru fată la facultate”, a spus fiica unei paciente de-a regretatului medic.

Caz terifiant în Olt. O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut din leagăn
În urmă cu câţiva ani Gheorghe Roşca s-a confruntat cu o formă de cancer din sfera digestivă, pe care a reuşit, însă să o învingă. Potrivit unor apropiaţi în ultima vreme medicul era depresiv. Acesta a lăsat şi două bilete de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor.

Gheorghe Roşca a fost printre primii şefi de Secţie la Maternitatea Botoşani, cu vaste cunoştinţe în domeniu, iar în cei peste 20 de ani de activitate în cadrul Secției de Obstetrică și Ginecologie Botoșani a asistat la venirea pe lume a mii de copii și a salvat sute de vieți, scrie stiri.botosani.ro.

 

Delta, varianta contagioasă a Covid-19 este cea mai rapidă şi puternică de până acum şi îi va ataca pe cei mai vulnerabili