Un cunoscut afacerist din Suceava a murit la 44 de ani. Paul Tiberiu Croitor era patronul firmei Ecuator

Un cunoscut afacerist din Suceava a murit la 44 de ani. Paul Tiberiu Croitor era patronul firmei Ecuator SRL din Ipotești şi descoperise recent că are o boală. S-a operat, însă din păcate, a pierdut lupta cu viaţa.

23 apr. 2022, 19:27
Un cunoscut afacerist din Suceava a murit la 44 de ani. Paul Tiberiu Croitor era patronul firmei Ecuator
Un cunoscut afacerist din Suceava a murit la 44 de ani

Un cunoscut afacerist a murit la 44 de ani. Paul Tiberiu Croitor administra firma Ecuator, specializată în comerțul cu produse alimentare, una din primele afaceri din Suceava, deschisă de părinții săi imediat după anii 1990. Fiul a preluat în timp administrarea afacerii de la părinții săi.

Citeşte şi: Un microbuz cu şase copii și doi adulți s-a răsturnat la Vereşti, judeţul Suceava

Un cunoscut afacerist a murit la 44 de ani

Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag Tibi Croitor! Păcat că ai plecat prea repede dintre noi! Drum lin către Dumnezeu!”, a transmis Gabriel Buliga.

Trupul este depus la Capela Cimitirului Pacea, iar înmormântarea va avea loc luni, 25 aprilie, potrivit Monitorulsv.ro.

Un elicopter american a aterizat pe un câmp din Suceava

Un elicopter american a aterizat pe un câmp din localitatea Siret, judeţul Suceava, cu toate că în zonă nu au fost anunţate exerciţii comune româno-americane. Deocamdată, nu se ştie dacă soldaţii americani au aterizat acolo din greşeală pentru că Ministerul Apărării nu a dat încă explicaţii în acest sens.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu un elicopter Blackhawk al armatei americane a aterizat pe un câmp din localitatea Siret.

Militarii au coborât din aeronavă, au verificat zona la pas timp de 10 minute, interacționând chiar și cu localnicii, cărora le-au răspuns la salut cu un “Hello!”, dar fără a spune de unde vin și ce caută când au fost întrebați, după care au urcat din nou în elicopter, care a continuat să survoleze zona, potrivit Monitorul de Suceava.