Un microbuz cu şase copii și doi adulți s-a răsturnat la Vereşti, judeţul Suceava

Un microbuz cu şase copii și doi adulți s-a răsturnat la Vereşti, judeţul Suceava, vineri după-amiază. Potrivit sergent major Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, toți cei implicați în eveniment sunt conștienți și cooperanți.

22 apr. 2022, 18:36

Un microbuz s-a răsturnat la Vereşti, judeţul Suceava. În autoturism se aflau doi adulți și șase copii, care au fost transportați la spital pentru investigații medicale suplimentare și tratament de specialitate.

Citeşte şi: Fiica şefului Poliţiei Bacău, Adrian Tuluc, găsită într-o gară Suceava. Copila de 15 ani fugise de acasă

Un microbuz s-a răsturnat la Vereşti, judeţul Suceava

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, trei ambulanțe SMURD ( două tip B2 și TIM) cu sprijinul a patru ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, potrivit Newsbucovina.ro.

Un elicopter american a aterizat pe un câmp din Suceava

Un elicopter american a aterizat pe un câmp din localitatea Siret, judeţul Suceava, cu toate că în zonă nu au fost anunţate exerciţii comune româno-americane. Deocamdată, nu se ştie dacă soldaţii americani au aterizat acolo din greşeală pentru că Ministerul Apărării nu a dat încă explicaţii în acest sens.

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu un elicopter Blackhawk al armatei americane a aterizat pe un câmp din localitatea Siret.

Militarii au coborât din aeronavă, au verificat zona la pas timp de 10 minute, interacționând chiar și cu localnicii, cărora le-au răspuns la salut cu un “Hello!”, dar fără a spune de unde vin și ce caută când au fost întrebați, după care au urcat din nou în elicopter, care a continuat să survoleze zona, potrivit Monitorul de Suceava.