P. Diddy regretă despărţirea de Cameron Diaz

Rapperul american P. Diddy regretă că nu a continuat relaţia cu actriţa Cameron Diaz. Potrivit presei americane, cei doi ar fi avut o relaţie în perioada 2008-2012.

RomaniaTV.net
26 nov. 2014, 10:26
P. Diddy regretă despărţirea de Cameron Diaz

Artistul P. Diddy regretă tot mai mult faptul că s-a despărţit de celebra Cameron Diaz, pe care o considera „cea mai sexy fată din lume”.

Surse din presa internaţională susţin că: „El se afla la un prânz organizat de prieteni, iar subiectul discuţiei era relaţia dintre Cameron Diaz şi actualul ei iubit, Benji Madden. „Dacă aş putea să dau timpul înapoi, lucrurile ar sta altfel acum!” ar fi spus artistul, potrivit Mediafax.

Cele două vedete se pare că s-ar fi cunoscut la gala de decernare a premiilor Oscar din 2008 şi de atunci au fost fotografiaţi împreună de mai multe ori în anii care au urmat, chiar dacă agenţii lor de presă au negat zvonurile.

Singura diferenţă dintre cei doi care i-ar putea distanţa, este că P. Diddy are cinci copii din relaţii diferite, iar Cameron Diaz nu are niciun copil, fapt care i-a uşurat viaţa enorm.

Citeşte şi  Fiicele lui P. Diddy au debutat în modelling. Cum defilează pe catwalk FOTO